top of page
Gitaarles beginners in Deventer

Rens de Koninck:
Leerling sinds 2019

"Martijn heeft mij de wereld van muziek laten zien. Hij helpt je écht een betere gitarist te worden."

Singer-songwriter les in Deventer

Jan Terlouw (Jr.)
Artiest

"Naar mijn mening een moderne blik op muziekles. Het gepersonaliseerde aspect van de methode vind ik erg krachtig."

                                                 Hoi!

Mijn naam is Martijn Emmen, en ik ben gitarist, gitaardocent, en de oprichter van Gitaarstudio Deventer.

In 2023 studeerde ik af aan het Conservatorium. Al sinds 2013 schrijf ik zelf muziek en treed ik op met verschillende bands. 
Maar hoe is mijn liefde voor de gitaar ontstaan? En hoe ging dat bij jou?

Veel gitaristen zullen zijn begonnen nadat ze voor het eerst werden betoverd door hun favoriete artiest. Bij mij liep dat anders: Als zoon van een professioneel gitarist was het niet mijn vader die mij overtuigd heeft om te beginnen met gitaarspelen. Die interesse kwam pas toen een vriend van me het te gekke spel Guitar Hero met zich meebracht... Ik was verkocht.

Op mijn 12de verjaardag kreeg ik mijn eerste eigen gitaar. Ik was begonnen met leerzame klassieke oefeningen maar ging al gauw over op de gave riffs van mijn favoriete rock songs. Die riffs liet ik maar al te graag horen op het podium met verschillende coverbands. Niet veel later begon ik met mijn beste vriend onze eerste eigen band en schreven we ons eerste eigen nummerIk had mijn echte passie gevonden.

De mogelijkheid om te schreeuwen, te zingen, en te fluisteren met je gitaar is iets wat mij tot op de dag van vandaag nog fascineert. Met deze keuzes hou ik me continu bezig in de bands waarin ik speel, op het podium of in de studio. Deze passie heeft zich uiteindelijk ook vertaald naar het zelf produceren en opnemen van muziek.

"Gaat dit verhaal nog ergens naartoe" vraag je je af? De oplettende lezer heeft wellicht al opgemerkt dat ik via mijn eigen ervaringen losjes het concept   van   Gitaarstudio   Deventer
heb omschreven. Van de droom in mijn hoofd die ontstond tijdens mijn LEARN fase, naar het vinden en ontwikkelen van mijn eigen passie in mijn PLAY fase, naar mooie eind- resultaten in de studio in de RECORD fase. Dit is precies wat ik met jou als student bij Gitaarstudio Deventer wil gaan doen! Van het begin van jouw avontuur tot aan prachtige opnames van jouw gitaartalent.

Ik heb er zin in, tot snel!
 

Martijn Emmen
GITAARSTUDIO DEVENTER

 

bottom of page